Havetraktor

HUSQVARNA

Havetraktorer

Lette, stærke og nemme at bruge.
Alle Husqvarnas save er karakteriseret ved høj effekt og lav vægt. En slank

Vi forhandler Husqvarnas havetraktorer, hvor styrke og driftsikkerhed er en vigtig faktor. Havetraktorerne i vores sortiment er alsidige og kan altså bruges til mange formål udover græsslåning. 

Alle modeller er opbygget om et robust, 2,9 mm tykt, kraftigt og stabilt chassis. Alle betjeningshåndtag sidder bekvemt og nemt tilgængelige, så det er både let og sjovt at bruge traktoren. De brede dæk kombinerer god manøvredygtighed med et minimalt tryk på jorden, og store områder kan klippes hurtigt og effektivt med de brede klippeaggregater på op til 42”. 

Stor valgfrihed med TrioClip.
Med deflektoren som tilbehør på CT- og CTH-modellerne kan du vælge mellem opsamling, bagudkast eller BioClip, hvor det fint afklippede græs forsvinder ned i plænen som gødning. 

Air Induction 
Det ventilerede klippeaggregat skaber en luftstrøm, som effektivt løfter græsset, før det klippes, og som hjælper med at føre til afklippede græs til opsamleren. Resultatet af klipning og opsamling bliver på den måde førsteklasses, selv ved lav klippehøjde.

Alsidighed året rundt
Et stort tilbehørsudvalg betyder, at traktorerne kan anvendes året rundt. Ud over klippeaggregat kan de f.eks. udstyres med vertikalskærer, grusharve, mosrive, anhænger, spreder, sneslynge og kost.

www.husqvarna.com