Ridere

HUSQVARNA

Ridere

Rider-konstruktionen sikrer enestående præcis klipning tæt ved forhindringer, rundt om træer, under buske og i hjørner. Hvis rattet drejes hele vejen rundt, vil den uklippede cirkel kun være på ca. 20-30 cm. Oven i købet er klipperesultatet førsteklasses, eftersom forhjulene ikke trykker græsset ned, før det klippes. Ved trange arbejdsforhold med smalle åbninger, kan en Rider delvis eller i fuldt omfang erstatte tidskrævende og dyr plæneklipning med konventionelle maskiner.

Ergonomi og brugervenlighed.

Alle betjeningsgreb sidder samlet og nemt tilgængelige fra førersædet. Selv klippehøjden indstilles nemt fra førersædet. Klippeaggregatets serviceposition betyder enklere rengøring og service. ProFlex-modellerne har desuden effektiv lynkobling, som gør det ekstra let at udskifte aggregat og redskaber i en fart. 

Klippeaggregater til ethvert behov

Med det rigtige klippeaggregat opnår man et bedre resultat, samtidig med at arbejdstiden kan nedsættes med op til 30%. Med BioClip-aggregatet er en opsamler unødvendig, samtidig med at behovet for ekstra gødning bliver mindre. Bagudkast er velegnet til langt græs, som kan blive liggende, mens sideudkast giver et pænere resultat, blandt andet fordi det afklippede græs spredes over et større område.