Luft til vand

Godt nyt til energiregningen

Luft til Vand varmepumpe

Flere og flere viser interesse i varmepumper som alternativ til gas- og oliefyr eller træpiller – særligt luft-til-vand-varmepumper, der kobles til husets eksisterende varmesystem. Når du investerer i en luft-til-vand-varmepumpe fra Beck-Ballum, får du et gennemkontrolleret system, du kan være tryg ved.

En bedre energiudnyttelse

Både af miljømæssige og privatøkonomiske grunde er der god fornuft i at kigge efter, om ikke der skal investeres i en effektiv varmepumpe. Beck-Ballum leverer luft-til-vand-varmepumper som alternativ til gas- og oliefyr, hvor varmepumpen i de fleste tilfælde kan kobles direkte til boligens eksisterende varmesystem.

Varmepumper i mange størrelser

Med Andersen Electric kan du få luft-til-vand-varmepumper til boliger på helt op til 300 m2. De mange forskellige modeller gør det nemt at finde præcist den pumpe – og den afskærmning – der passer til dine behov og din smag. Og altid nemme at betjene.

Den rigtige varmepumpe er en sund investering

Beck-Ballum har et omfattende samarbejde med Andersen Electric og deres varmepumper, så vi kan rådgive i valget af den rette varmepumpe. Alt afhængigt af boligens størrelse, husets alder, isoleringsgrad og den eksisterende opvarmningsform kan en luft-til-vand-varmepumpe sikre en betydelig besparelse på varmeregningen. En luft-til-vand-varmepumpe leverer effektiv og miljørigtig opvarmning af både radiatorer, gulvvarme og de varme vand i vandhanen.

Varmepumperne fra Andersen Electric udmærker sig ved at være driftssikre, fornuftig pris i indkøb og drift, flot design